Set kartica za bebe, u rozoj ili plavoj nijansi, sadrži 20 kartica za 40 bitnih i zanimljivih trenutaka prvih 12 mjeseci bebinog života.

Danas ste prvi put išli s bebom u šetnju, beba prvi put sjedi ili je tata prvi put zamijenio pelene Vašoj bebi? Po čemu je za Vas i Vašu bebu današnji dan poseban? Šta je danas Vaša beba uradila zanimljivo ili prvi put? Da li ste to zabilježili ili uslikali?
Uz naše kartice na zabavan i simpatičan način zabilježite najvažnije i najzanimljivije uspomene Vaše bebe do prvog rođendana. Bebe jaaako brzo rastu i odrastu, zato je baš lijepo imati ovako zabilježene uspomene i moći ih se prisjetiti kad poželite.

Kartice za bebe su štampane na 300gr papiru u A6 formatu. Dolaze u kvalitetnoj kartonskoj plastificiranoj kutijici sa printom u boji i s motivom kao na Dnevniku moje bebe, te tako čine idealan set.
Dnevnik moje bebe i Kartice za bebe čine idealnu kombinaciju kako bi najljepše, najzanimljivije i najvažnije uspomene Vaše bebe ostale dugo sačuvane.
Svaki naš poklon je s velikom pažnjom upakovani u ukrasni papir, a moguće je napisati i posvetu.

Boja kartica za bebe

Plava, Roza

5 recenzije za Kartice za bebe

 1. Zorica

  Predivne kartice za stvaranje najljepsih uspomena😍❤

 2. Tijana Kobilica

  Kartice su predivne, dizajn je presladak, pogotovo za nas ljubitelje slonića. Kvalitetno su urađene. Iznenadila sam se koliko je bebinih “prvih puta” obuhvaćeno karticama. Bile su prelijepo upakovane, pa sam jedne poklonila mami koja nijedan važan momenat nije propustila zabilježiti njima. Hvala Vam i radujem se Vašim budućim radovima❤️

 3. Amira Perenda

  Savrsen nacin da zabiljezite i fotografijom ovjekovjecite svaki novi mjesec bebinog zivota, prvu nemlijecnu ishranu, prve praznike i jos mnogo toga. Mi se uzivamo slikajuci sa nasim karticama, te smo iste poklonili jos jednoj mami da i ona uziva i biljezi sve bitne momente u 1. godini zivota svoje bebe.

 4. Milijana

  Divni ste zaista, mi smo oduševljeni🥰🥰🥰 Sve preporuke👋

 5. Monika Krizanovic

  Kartice su odlične
  Počeli smo stvarati uspomene
  Svaka čast pohvala i preporuka
  Dizajn premocan

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavite sa kupovinom
0