Standardni planer – A5 format, 100gr papir, tvrde korice, 200 stranica.

Sadrži: kalendar, prostor za upisivanje važnih datuma, ciljeve po kvartalima i mjesečne ciljeve, mood tracker, godišnji pregled troškova. Za svaki mjesec pregled mjesečnih troškova, listu obaveza i najbitnije ciljeve, mjesečni kalendar i dnevni planer za svaki mjesec. Na kraju svakog mjeseca je i mjesto za bilješke. A na kraju planera su dodatne bilješke i dodatne TO DO liste.

Planer može biti datumiran i nedatumiran. Datumirani planer počinje od narednog mjeseca kada naručite planer, a nedatumiran je bez datuma pa ga možete koristiti kada želite i od kojeg mjeseca želite bez striktnih odrednica.

Uz planer dođu jedan obilježivač i jedan džep za vizitke, naljepnice itd.

Obilježivače možete i dodatno naručiti uz planer i cijena je set 3 obilježivača 2KM. Obilježivači mogu biti u boji i dizajnu koji želite.

Osim predefinisanih korica moguće je izraditi i korice po Vašoj želji, s natpisom po želji. Također, moguće je kombinovati i foil print tehniku (iluminizirajući detalji, koji daju metalik efekat motivima i slovima).
Korice su plastificirane (350gr papir), te na taj način sačuvane od spoljnih faktora.
Ukoričen je duplom žičanom spiralom.
Prednost ovog uveza jeste što možete naknadno kupiti drugi dizajn korica i zamijeniti ga sami.
Dodatne korice koštaju 3KM.
Planer je prilično jednostavnog dizajna kako biste ga mogli prilagoditi sebi i ukrasiti po svojoj želji.
Vrsta planera

Datumiran, Nedatumiran

Odaberite koricu

Abstract Purple Flowers, Abstract Roses, Blue Flowers, Blue Marble, Flowers On Blue, Free Flowers, Happy Triangles, Heart Ballons, Hearts, Mini Roses, Neon Abstract, Neon Flowers, Rainbow Flowers, Realistic Red Roses, Red Hearts, Red Roses, Tulips, Vintage Pink Roses, Yellow Butterflies

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Standardni planer”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavite sa kupovinom
0