Sedmični planer Heart – 52 lista, 100gr papir, A4 formatu

“Cilj bez plana je samo želja.”

Ukoliko ne želite da se vežete za određen planer ili pridajete previše pažnje urednom i detaljnom planiranju, ali ipak želite da imate sve pod kontrolom i isplanirano za Vas je pravi izbor stolni sedmični planer.

Sedmični planer sadrži dovoljno prostora da ukratko isplanirate obaveze svaki dan, a uz to sadrži i dio za najvažnije ciljeve, prioritete i bilješke vezano za tekuću sedmicu.

Sedmični planer je izvrsna opcija za pomoć u planiranju uz bilo koji drugi planer, ali je i dovoljno nezavisan da ga možete koristiti i bez drugih planera.

Moguće ga je izraditi u dvije verzije:

  1. spiralni uvez – ukoliko Vam je potrebno da sačuvate sve  isplanirano kao podsjetnik ova vrsta uveza je izuzetno praktična. Kada završite sedmicu list jednostavno prebacite na kraj i nastavite upisivati za sljedeće sedmice. Korice u slučaju spiralnog uveza su plastificirane i time zaštićene od vanjskih utjecaja.
  2. ljepljeni uvez – ukoliko Vam nije potrebno da sačuvate sve isplanirano od prethodne sedmice, list jednostavno otkinete i nastavite upisivati za sljedeće sedmice.

Planer sadrži 52 lista, pa se može koristiti jednu godinu. Rađen je na kvalitetnom 100gr papiru u A4 formatu, sa zadnje strane je karton.

Planer je moguće prilagoditi Vašim željama i što se tiče sadržaja i što se tiče dizajna.

 

Vrsta uveza

Ljepljeni uvez, Spiralni uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Sedmični planer Heart”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavite sa kupovinom
0