Školski planer – A5 format, 100gr papir, 288 stranica.

Školski planer za srednjoškolce, ali moguće ga je prilagoditi i osnovcima.

Sadrži: kalendar, raspored časova i vannastavnih aktivnosti, mjesto za spisak lektira i najvažnijih ciljeva za polugodište, važni datumi za polugodište, prostor za upisivanje ocjena, zadaća i najvažnijeg gradiva za 15 predmeta (poslije svakog predmeta je prostor za dodatne bilješke), polugodište u pikselima i vremenska crta učenja, i na kraju dio za dodatne bilješke.

Školski planer je koncipiran na način da sve najvažnije obaveze, ocjene i gradivo u toku polugodišta možete smjestiti u jedan planer i podsjetiti se kad god je potrebno.

Osim predefinisanih korica moguće je izraditi i korice po Vašoj želji, s natpisom po želji. Također, moguće je kombinovati i foil print tehniku (iluminizirajući detalji, koji daju metalik efekat motivima i slovima).
Korice su plastificirane (350gr papir), te na taj način sačuvane od spoljnih faktora.
Ukoričen je duplom žičanom spiralom.
Prednost ovog uveza jeste što možete naknadno kupiti drugi dizajn korica i zamijeniti ga sami.
Odaberite koricu

Abstract Purple Flowers, Abstract Roses, Blue Flowers, Blue Marble, Flowers On Blue, Free Flowers, Happy Triangles, Heart Ballons, Hearts, Mini Roses, Neon Abstract, Neon Flowers, Rainbow Flowers, Realistic Red Roses, Red Hearts, Red Roses, Tulips, Vintage Pink Roses, Yellow Butterflies

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Školski planer”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavite sa kupovinom
0